Meer vragen?
Aanbiedingen
Nieuwsbrief

Clubfitting

Introductie

Het begrip clubfitting zoals wij dat doen is in Nederland nog niet heel bekend. Allereerst wil ik graag even wat begrippen uitleggen.

Clubfitting is het aanmeten van de juiste clubs voor u als golfer. Dat kunnen nieuwe clubs zijn of uw bestaande clubs met eventuele aanpassingen. Hierbij wordt rekening gehouden met uw swing en atletisch vermogen.

Clubmaking is het in elkaar zetten van nieuwe clubs of het doen van aanpassingen aan uw bestaande clubs. Wij maken namelijk niet zelf clubs maar bestellen losse componenten die daarna volgens de tijdens de fitting sessie gevonden, nauwgezette specificaties in elkaar worden gezet.

Kijk snel verder waarom clubfitting u zou kunnen helpen om het maximale uit uw spel te kunnen halen. 

 • Voor wie en waarom?

  Is het voor iedereen of alleen voor de betere spelers? Zou een aangemeten set bij u passen? Waarom zou u dat eigenlijk willen doen? Is een standaard set ook goed genoeg voor mij? Inclusief een aantal quotes van topgolfers en een aantal video's over clubfitting van Tom Wishon.

 • Fitting factoren

  Wat is een fitting sessie?

  Wat is een fitting sessie? Welke soorten fitting sessies zijn er? Wat zijn de kosten van een fitting sessie? Hoe lang duurt zoiets? Moet ik altijd nieuwe clubs kopen? Of kunnen mijn huidige clubs worden aangepast?

 • Afslagkooi

  De fitting sessie en het vervolg

  Hoe ziet de fitting sessie eruit? Wat gaat we allemaal meten? Hoe ziet het fitting centrum eruit? Hoe krijg is het advies? En wat gebeurt er na het advies?

 • MOI machine

  Het bouwen

 • QuickFit

  Ook voor startende golfers hebben we passende oplossingen. De zogenaamde QuickFit is een fitting sessie voor een startersset. We kijken naar de flex van de shaft en naar de juiste lengte. U kan dan toch meer vertrouwen hebben dat uw startersset goed bij u past.

 • Mythes

  Wij willen een aantal mythes benoemen die bestaan rondom golfmateriaal. Wij willen hier graag onze mening over geven. Zelf nog vragen of mythes, neem dan contact met ons op.