Meer vragen?
Aanbiedingen
Nieuwsbrief

Clubs

Merken » Clubs

Wij werken alleen met de beste componenten. Vaak zijn deze voor de gemiddelde golfer minder bekend. Wij garanderen dat de kwaliteit minstens net zo goed is als de bekende merk.

PXG

De hit uit America is nu leverbaar in Europa via een selecte groep clubfitters. Golfhunter bewijst al jaren dat zij voldoen aan alle strikte voorwaarden om dit soort exclusieve merken te mogen leveren. Kom zelf ervaren waarom toppers als Zach Johnson en Billy Horschell met dit merk spelen. Ook op de dames tour gebruiken een aantal toppers dit mooie merk. De clubs zijn niet goedkoop maar zeer speciaal. Voor spelers van meerdere niveau's hebben zij een geschikte club. Kom zelf ervaren of u ook verder gaat slaan.

Miura Golf

Miura
Miura staat al jaren aan de top met hun Japanse Forged ijzers. Vele toppers vertrouwen op Miura (ook al mogen ze dat niet hardop zeggen). Het gevoel van deze clubs is ongeëvenaard. Let wel, deze clubs zijn niet goedkoop vergeleken met andere merken maar dan heeft u "je van het".

KZG
KZG is een merk met een zeer uitgebreid assortiment clubs voor golfers van ieder niveau. U heeft keuze tussen gegoten ijzers, Chinees gesmeedde ijzers en Japans gesmeedde ijzers. Wij hebben het hele assortiment beschikbaar voor een fitting sessie naar keuze. 
KZG
Tom Wishon Golf Technology Tom Wishon Golf Technology
Tom Wishon is een uithangbord voor clubfitters over de hele wereld. Hij geeft veel informatie aan de PGA in America maar ook in Europa. Zijn clubs zijn gebruikt op de PGA Tour en in de Ryder Cup. Ervaar zelf waarom dit het geval is tijdens een fitting sessie.
Skymax
Voor de startende golfer hebben we ook een passende oplossing. Skymax maakt leuke starterssets die we ook opmeten bij uw swing (d.m.v. een QuickFit).
Skymax
Bridgestone Golf Bridgestone Golf
Bridgestone is de golfsport ingestapt vanwege hun kennis van autobanden. Met die kennis zijn ze golfballen gaan ontwikkelen. Maar ze leveren ook golfclubs die op de tour gebruikt worden door spelers als Matt Kuchar, Brand Snedeker en Fred Couples. De clubs zijn met verschillende opties te verkrijgen.
PHYZ
Phyz Golf is het premium merk van Bridgestone. Kwalitatief hoort dit merk tot de absolute top. Vooral de standaard shaft is een knap staaltje vakwerk die menig golfer die paar extra meters op zal gaan leveren.
Phyz Golf