Meer vragen?
Aanbiedingen
Nieuwsbrief

Grips

Merken » Grips

Er zijn vele merken grips die we kunnen leveren. Ook merken die hier mogelijk niet staan genoemd zijn vaak gewoon leverbaar. Bij twijfel, neem even contact met ons op.

Golf Pride

Golf Pride
Wij kunnen bijna iedere Golf Pride grip leveren. Er zijn vele types, maten, kleuren en materialen beschikbaar. Kom zelf ervaren wat het beste voor u aanvoelt.

Lamkin
Wij kunnen bijna iedere Lamkin grip leveren. Er zijn vele types, maten, kleuren en materialen beschikbaar. Kom zelf ervaren wat het beste voor u aanvoelt.
Lamkin
Pure grips Pure
Pure grips hebben 2 voordelen. Wij, de clubfitters, kunnen ze snel installeren. En u, de golfer heeft keus uit verschillende kleuren en materialen. Ook dames grips zijn in alle beschikbare kleuren leverebaar. Prettige grips in ieder weertype. En te personaliseren!
 Jumbomax
Jumbomax golf grips zijn bijna niet te krijgen. Maar wel bij ons. Deze grips worden geleverd in zeer grote maten, speciaal voor mensen die last hebben van hun handen. Heeft u reuma of verkleefde spieren?
Jumbomax
Winn Winn+
Bij de meeste is Winn+ vooral bekend als leverancier van putter grips. Ze zijn echter ook heel groot in grips voor de overige clubs in uw tas.
Superstroke
Superstroke putter grips zijn een groot succes. Heeft u last van te veel polsactie tijdens het putten? Heeft u liever een dikkere grip? Wij hebben alle maten beschikbaar om te proberen.
Superstroke
Tigershark Tigershark
Tigershark levert grote puttergrips die wel een traditionele vorm behouden. Heeft u last van het omtrekken van putts? Kom ervaren waarom vele golfers profijt hebben van deze grips.