Meer vragen?
Aanbiedingen
Nieuwsbrief

Nieuws

PXG Gen2 ijzers
Ze zijn er. De nieuwe Gen2 ijzers van PXG. Na bijna drie jaar heeft PXG nieuwe ijzers uitgebracht onder het motto: "We brengen pas iets nieuws uit als het veel beter is als het vorige model". 

‚ÄčKom zelf ervaren wat de nieuwe clubs voor uw spel kunnen verbeteren. Vele zijn u voor gegaan. Een aantal met beduidend meer afstand. 
 
In de pers....

Er staat een mooi artikel op Golf.nl over Golfhunter, Marcel de Jager en PXG.

Klik hier voor het artikel.

 
PXG

Wij zijn vanaf nu dealer van PXG clubs. Dit exclusieve merk is een grote hit in America met topper als Billy Horschell en Zach Johnson als uithangborden. Wij zijn trots dat wij bij de selecte groep Europese dealers horen die dit merk kunnen leveren. PXG verkoopt de clubs alleen via clubfitters die voldoen aan zeer strenge voorwaarden. Klik hier voor meer informatie. Vanaf eind april hebben we de Gen 2 ijzers binnen. De nieuwe, verbeterde versie van de beste ijzers ter wereld.

 
Single length ijzers

Als u golf volgt op televisie dan heeft u gemerkt dat er veel gepraat wordt over single length ijzers. Hierbij zijn alle ijzers even lang waardoor u altijd dezelfde slag kan maken ongeacht de club.

Een normale set is niet zo maar aan te passen naar 1 lengte. De specificaties laten dit niet toe. ‚ÄčTom Wishon levert als een van de weinige leveranciers ijzers met de juiste specificaties. Binnenkort kunt u bij ons ervaren of dit principe iets is voor u is.

 
Top 100 Clubfitter van de wereld
In navolging van 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 staat Golfhunter in 2016 wederom in de lijst van de World's Top 100 Clubfitters. Bekijk hier het persbericht. Dit betekent dat u bij ons in goede handen bent.
Dat is een gevolg van continue bijscholing om op de hoogte te bliven van alle ontwikkelingen. Bekijk bij "Over ons" al onze diploma's en certificeringen.
 
WGTF Level III

Wij zijn WGTF Level III gecertificeerd in Engeland. De WGTF is een afkorting voor de World Golf Teachers Association (klik hier voor meer informatie). 
Dit betekent dat wij naast het aanmeten van passende golfclubs, u perfect kunnen helpen met uw swing. Laat een swinganalyse uitvoeren waarna wij u een adviesgeven om nog meer van uw golfspel te kunnen genieten. Indien gewenst kunnen we een stappenplan maken zodat u komende winter binnen bij ons aan uw spel kan werken.
 
Bridgestone - Phyz Golf

Golfhunter is dealer geworden van Phyz. Phyz is het premium merk van Bridestone. De kwalitatief hoogwaardige clubs hebben menig golfer extra meters opgeleverd. De lichte,  stabiele shaft zorgt voor deze extra meters. Kom de clubs ervaren tijdens een fitting.

 
Samenwerking Custom Made Golf
Custom Made Golf Golfhunter is een samenwerking aangegaan met Dirk Willems van Krank Golf Nederland. Hier bieden we naast Golfclubs op Maat
ook andere golfgerelateerde producten op maat.  U moet dan denken een logo of tekst op kleding, golfballen, golfriemen, etc. Ook kunnen wij golfschoenen op maat leveren. Klik hier voor de website.