Meer vragen?
Aanbiedingen
Nieuwsbrief

Over ons

 • Marcel de Jager
  Marcel de Jager
 • Hole 18 van St. Andrews
  Hole 18 van St. Andrews
 • Logo
  Logo
 • Certificeringen
  Certificeringen
 • MOI certified
  MOI certified
Het begin

Mijn naam is Marcel de Jager. Net als u ben ik gek van het golfspel. Nadat ik ben begonnen met golfen ben in korte tijd single handicap geworden. Dit was de reden om een nieuwe golfset te kopen die beter bij mijn spel zou passen.

Na de aanschaf van de set was ik op weg naar huis toen ik me af begon te vragen hoe de betreffende winkel een aantal voor mij specifieke aanpassingen had bepaald. U moet dan denken aan de lengte en de lie. Een verkoper heeft op afstand naar me staan kijken en heeft een aantal conclusies getrokken. Dat zat me niet lekker.

Ik ben me via Amerikaanse boeken gaan verdiepen in golfmaterialen en specificaties. Er is toen een wereld voor mij opengegaan. Ik had nooit kunnen vermoeden hoeveel aspecten invloed hebben op de juiste golfclub voor een golfer. Hierdoor is de passie ontstaan voor het clubfitten.

Ik ben cursussen gaan volgen in Nederland en de VS. Ik ben lid van een onafhankelijke clubfitting organisatie in de VS. Mijn certificeringen zijn ook behaald in de VS. Ik ga regelmatig naar de VS voor bijscholing en nieuwe ontwikkelingen.

Ik ben er van overtuigd dat clubfitting voor iedereen essentieel is. Iedere golfer is uniek en iedere swing is anders. Uw Golfclubs op maat laten u het maximale uit uw spel halen en zo optimaal te genieten.

 
Certificeringen
World's Top 100 Clubfitters

World's Top 100 clubfitters 2009 t/m 2015
In navolging van 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 en 2014 staat Golfhunter in 2015 wederom in de lijst van de World's Top 100 Clubfitters. Zie hier het persbericht en de lijsten van de afgelopen jaren.

   
Association of Golf Clubfitting Professionals

AGCP - Level 10 Clubfitter/Clubmaker Retail
De Association of Golf Clubfitting Professionals is een onafhankelijke organisatie met
de beste clubfitters ter wereld. Als lid zijn zij een onuitputtelijke bron van informatie. Wij zijn Level 10 gecertificeerd wat het hoogst haalbaar is.

   
WGTF Logo WGTF - Level III
Marcel is tevens Level III golfleraar bij de WGTF in Groot Brittanië en Ierland. Wij zijn dus ook gekwalificeerd om u met uw swing te helpen.
   
Accra University

Accra Certified
Wij zijn geslaagd voor het examen bij Accra en zijn derhalve in staat om u de perfecte Accra shaft aan te meten en deze dan te maken in een passend clubhoofd.

   
KBS Premier Fitter KBS Premier Fitter
Wij zijn de enige KBS Premier Fitter in Nederland. Dit betekent dat we gecertificeerd zijn en dat wij alle KBS producten kunnen leveren. Wij hebben ook alle shafts als demo beschikbaar.
   
MOI Certified bij Wishon Golf MOI Certified by Wishon Golf
Er zijn twee manieren om golfclubs te maken: Swingweight (gevoelsgewicht onderin de club) en MOI-matched (zelfde kracht om de club in beweging te brengen en te houden). Wij zijn één van de weinige in Nederland die dit kunnen.
   
Professional Clubmakers Society PCS - Class "A" Clubmaker
De Professional Clubmakers Society was de voorloper van de huidige clubfitting organisaties. Voordat zij failliet gingen zijn wij echter nog geslaagd voor dit examen (praktijk en theorie).
   
Mitchell Golf Certified Clubfitter/Repair technician
Mitchell Golf is leverancier van aparatuur om golfclubs op maat te kunnen maken. Wij zijn hier vijf dagen geweest en geslaagd voor beide examens.
   
Balance Certified Centre Balance Certified Centre
Balance Certified is de eerste leverancier van back weights om de balans van uw golfclubs te veranderen. Wij zijn ondertussen ook in staat om gewichten te leveren die halverwege de shaft gaan.
   
Golf Pride Grip Centre Golf Pride Centre
Na onze cursus bij Mitchell Golf zijn we tevens Golf Pride Centre geworden. Natuurlijk kunnen we ook de meeste andere merken grips leveren.