Meer vragen?
Aanbiedingen
Nieuwsbrief

Shafts

Merken » Shafts

 Er zijn vele merken shafts te krijgen. Bij de laatste telling waren er meer dan 3400 verschillende shafts op de markt. Wij werken met allen de beste materialen en hebben vele shafts als demo beschikbaar.

KBS Shafts

KBS
Wij zijn de enige KBS Premier Fitter in Nederland. Dit betekent dat we gecertificeerd zijn en dat wij alle KBS producten kunnen leveren.

Accra
Als Accra certified fitter weet u zeker dat u bij ons terecht kunt voor shafts die u alleen bij clubfitters kunt krijgen. Ervaar zelf waarom menig touring professional zelf voor Accra kiest.

Accra shafts
Aerotech shafts

Aerotech
Wij zijn de enige officiele Aerotech dealer van Nederland. Ervaar de gewichtsvoordelen van graphite gecombineerd met het gevoel van staal. Wordt zelfs op de tour en door uw fitter gebruikt.

Novatech
KZG heeft een eigen merk shafts genaamd Novatech. Betaalbare shaft van een prima kwaliteit. De stalen shafts van Novatech zijn zelfs ontworpen door Kim Braly, de ontwerper van KBS shafts. 
KZG
Tom Wishon Golf Technology Tom Wishon Golf Technology
Tom Wishon levert ook eigen shafts. Een grote diversiteit aan shafts voor elk type swing waarbij rekening gehouden wordt met atletisch vermogen, kracht, tempo, transitie en release.
Nippon
Nippon is al jaren toonaangevend met stalen shafts. Vooral in de lichtere gewichten (75-95 gram) hebben ze aangetoond dat ze eigenlijk geen concurrentie hebben.
Nippon
Nunchuck Nunchuck
Wij zijn één van de weinigen die Nunchuck shafts kunnen leveren. Deze unieke shaft is verkrijgbaar in 1 gewicht (zwaar) en in 1 flex. Deze shaft is uitermate geschikt voor golfers met een agressievere swing.

Overige merken
We kunnen in principe bijna ieder merk shaft leveren. Hierbij een aantal merken waarvan we ook een aantal demo's beschikbaar hebben.

True temper Aldila Project X
Grafalloy UST shafts Graphite Design