Meer vragen?
Aanbiedingen
Nieuwsbrief

Werken aan uw swing

  • WGTF GB&I
    WGTF GB&I
  • Trainingsmiddelen
    Trainingsmiddelen
  • Alsagkooi
    Alsagkooi
WGTF GB&I Level III

Wij hebben een opleiding gevolgd in Engeland om u ook te kunnen helpen met uw swing. Dit natuurlijk allemaal in het kader en rekening houdend met uw materiaal. Beide moeten geheel passend zijn om u optimaal te laten presteren op de golfbaan.

Wij maken gebruik van technieken die mogelijk niet bekend zijn bij u. Zo proberen wij vooral in te tappen op uw gevoel. Gebruik makend van video analyse (HD-video) kunnen we uw swing analyseren en gaan werken aan de punten die u kunnen helpen.

We hebben een ruim assortiment (ook voor de aanschaf) aan trainingsmiddelen. Deze zijn essentieel om u te helpen om een wijziging in uw setup of swing eigen te maken.

Wij geloven niet in lessen van een half uur. U zult een mogelijke wijziging in setup of swing meerdere malen moeten herhalen voordat u deze foutloos kunt doen. U krijgt van ons pas een oefening mee indien u deze 21 keer foutloos heeft gedaan. Waarom 21? Kom dat bij ons ontdekken.

U kunt bij ons in de winkel werken aan uw swing. Zo heeft u geen pottenkijkers en staat u lekker binnen. Wij hebben speciale winterpakketten; zo mijd u de snijdende kou op de range. Neem contact met ons op indien u de mogelijkheden eens wil bespreken.